Hét blog voor de ervaren assistant

Werk je beter samen als je weet dat je collega rood, blauw, groen of geel is?

Samenwerken blijft lastig: niet iedereen zit precies zo in elkaar als jij en daarom reageren we anders op dezelfde situatie. Een misverstand zit dus in een klein hoekje… Toch moet je samen goed communiceren, elkaar vertrouwen, loslaten, en samen door een deur kunnen.

BNR Nieuwsradio duikt in allerlei manieren om beter samen te werken. Rens de Jong praat in deze Werkverkenners-podcast samen met o.a. teamcoach Sabina Brammer over kleurenmodellen. Dit soort modellen delen je op basis van jouw karaktereigenschappen/voorkeur in in een bepaalde kleur.

De hamvraag: werk je beter samen als je weet welke kleur jouw collega is en dus meer begrip hebt voor elkaars ‘eigenaardigheden’?

Beluister de BNR podcast: werk je beter samen als je weet welke kleur je collega is?

 

Welke kleur heb jij?

Lees meer in dit blog meer over kleurenmodellen en ontdek welke kleur jij hebt: Door dit kleurenmodel begrijpen jij en je collega’s elkaar beter. Andere interessante blogs:

Opleiding Teamleider secretariaat door Sabina Brammer

Download brochure Teamleider SecretariaatWil je als (beginnend) leidinggevende de secretaresses die op het secretariaat werken coachen en inspireren, om zodoende het beste eruit te halen voor zowel het team als de organisatie? Groeien in doortastend zijn, overzicht houden, beslissingen nemen en ingrijpen of complimenteren?

Met deze 5-daagse opleiding Teamleider Secretariaat op HBO-niveau leer je hoe je dit doet en vergroot je jouw kennis en inzichten. Zo word je een gedegen gesprekspartner voor zowel het secretariaat als het management. Het kleurenmodel komt ook aan bod.

Lees meer over de opleiding Teamleider Secretariaat

 

Over Secretary

Met onze blogs blijf je als ervaren assistant op de hoogte van de (vele) veranderingen in jouw vak. Daarnaast bieden we al meer dan 30 jaar waardevolle opleidingen en congressen. Hiermee zet je een flinke stap verder, zowel zakelijk als persoonlijk. Kijk dus zeker even in ons uitgebreide aanbod!

Bekijk ook

Benieuwd naar digitale kansen

Simpele digitale eyeopeners voor ondersteuners

Elke ondersteuner is bezig met de toekomst van het vak. Maar toch lijkt het digitale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *