Hét blog voor de ervaren assistant

Zonder falen niet geleefd

The Beatles, Michel Jordan, Walt Disney en Abraham Lincoln zijn groot geworden door te falen. Daar ligt de kracht van leren. Risico”s nemen met het risico om te falen. Als assistent is het zoeken naar de toekomst van jouw functie. Jij mag daarin de touwtjes in handen hebben en risico”s nemen. Misschien dat niet iedere stap de juiste is, maar juist daardoor groei jij en groeit je zelfvertrouwen. Door te doen!

Deze korte video is een mooi voorbeeld hiervan:

Op zoek naar jouw toekomst? Secretary Power Class!

Blijf jij een gewoontedier in tijden van verandering? Of ben jij al klaar voor jouw toekomst? Hoor er meer over tijdens de Secretary Power Class! Diverse topsprekers inspireren je met NIEUWE lezingen over jouw veranderende vak. Denk aan: Erik Scherder, Huub van Mackelenbergh, Ben Tiggelaar, Fons Scheltema en Joseph Oubelkas.

Vorig jaar hebben 148 secretaresses de inhoud van deze dag beoordeeld met een 8,8. Dit programma mÓet je gewoon gezien hebben!

Bekijk het programma

Over Secretary

Met onze blogs blijf je als ervaren assistant op de hoogte van de (vele) veranderingen in jouw vak. Daarnaast bieden we al meer dan 30 jaar waardevolle opleidingen en congressen. Hiermee zet je een flinke stap verder, zowel zakelijk als persoonlijk. Kijk dus zeker even in ons uitgebreide aanbod!

Bekijk ook

Benieuwd naar digitale kansen

Simpele digitale eyeopeners voor ondersteuners

Elke ondersteuner is bezig met de toekomst van het vak. Maar toch lijkt het digitale …