Hét blog voor de ervaren assistant

Proefles voor assistants: strategisch beïnvloeden

Proefles Strategisch Beïnvloeden

Sterker worden in beïnvloeden. Meebewegen en doorpakken op strategisch niveau. Hoe doe je dat? Welke theorie helpt je hierbij?

Dat kun je o.a. doen met de Roos van Leary, een bekend model dat je enorm goed inzicht geeft. In deze proefles komt het onderwerp ‘gedrag en beïnvloeding’ aan bod. Zeker weten dat het jou een stap verder helpt!

Download de proefles

Opleiding Senior Assistant op strategisch niveau

Wil jij de stap maken van praktisch naar strategisch werken? Meegroeien met jouw manager en een sparringpartner op niveau worden? Dan is de opleiding Senior Assistant op strategisch niveau écht iets voor jou.

In 5 dagen tijd ontwikkel je jouw strategische vaardigheden – waaronder beïnvloeden op strategisch niveau. Je krijgt het zelfvertrouwen om een adviesrol te vervullen.

Bekijk het programma en de startdata.

Over Secretary

Met onze blogs blijf je als ervaren assistant op de hoogte van de (vele) veranderingen in jouw vak. Daarnaast bieden we al meer dan 30 jaar waardevolle opleidingen en congressen. Hiermee zet je een flinke stap verder, zowel zakelijk als persoonlijk. Kijk dus zeker even in ons uitgebreide aanbod!

Bekijk ook

Waarom een uitstekende assistant MBA-vaardigheden beheerst

Het werken op je gevoel heeft je al jaren ver gebracht. Hoe staat het met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *