Hét blog voor de ervaren assistant

Proefles: strategisch beïnvloeden voor de assistant

Sterker worden in beïnvloeden

De 5-daagse opleiding ‘Senior Assistant op strategisch niveau’ leert jou om nóg beter op het hoogste niveau mee te kunnen sparren, bewegen en te functioneren. Deze thema’s staan centraal:

  1. Strategisch positioneren en adviseren
  2. Analytisch denken en ondersteunen op procesniveau
  3. Zelfsturing en beslissen vanuit ownership
  4. Daadkracht op strategisch niveau
  5. Schakelen in communicatie en gedragsbeïnvloeding

Inzicht met de Roos van Leary

Een van de thema’s is beïnvloeden op strategisch niveau. Meebewegen en doorpakken. Hoe doe je dat? Welke theorie helpt je hierbij? Dat kun je o.a. doen met de Roos van Leary, een bekend model dat je enorm goed inzicht geeft. In deze proefles komt het onderwerp: gedrag en beïnvloeding aan bod. Zeker weten dat het jou een stap verder helpt!

Download de proefles

Opleiding Senior Assistant op strategisch niveau

Wil jij de stap maken van praktisch naar strategisch werken? Meegroeien met jouw manager en een sparringpartner op niveau worden? Dan is de opleiding Senior Assistant op strategisch niveau écht iets voor jou.

In 5 dagen tijd ontwikkel je jouw strategische vaardigheden en krijg je het zelfvertrouwen om een adviesrol te vervullen.

Bekijk het programma en de startdata.

Over Secretary

Met onze blogs blijf je als ervaren assistant op de hoogte van de (vele) veranderingen in jouw vak. Daarnaast bieden we al meer dan 25 jaar waardevolle opleidingen en congressen. Hiermee zet je een flinke stap verder, zowel zakelijk als privé. In ons uitgebreide aanbod vind je altijd iets dat bij je past!

Bekijk ook

Teamleider democratische organisatie

Werken in een crisisteam en de rol van de assistant

Crisisteams in de coronacrisis Voor veel bedrijven en organisaties zijn het roerige tijden. Bedrijfsvoering, doelstellingen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *