Hét blog voor de ervaren assistant

Proefles assertiviteit: krijg meer voor elkaar met lef

Proefles Secretary Management MasterAssertief zijn is het opkomen voor je eigen belangen, zonder de belangen van een ander geweld aan te doen. Je bent je o.a. bewust van jouw bedoeling en die van de organisatie. Je komt op voor jezelf en je organisatie.

Het vreemde is dat velen van ons wel opkomen voor de belangen van de organisatie, maar minder goed voor zichzelf! Terwijl opkomen voor jezelf noodzakelijk is, vooral als (senior) assistant.

In deze korte proefles van de bedrijfskundige jaaropleiding Secretary Management Master lees je waarom. Ook geeft het je tips en handvatten om assertiever te worden. Hiermee krijg je meer voor elkaar!

Deze proefles is gemaakt door docente Hanneke Steenbekkers. Zij wordt beoordeeld met een 8,7.

Download de proefles

Opleiding Secretary Management Master

Download brochure Secretary Management Master

Tijdens de jaaropleiding Secretary Management Master komen ook o.a. de aspecten management vaardigheden, strategisch management, persoonlijke communicatie, bedrijfscultuur, effectief beïnvloeden en financieel management aan bod.

Deze unieke jaaropleiding is jouw persoonlijk professioneel groeitraject: zowel jijzelf als jouw organisatie profiteren ervan. Door de interactieve lessen, jouw leerdoelen, verdieping in actuele ontwikkelingen een werken aan praktijkopdrachten pas je de nieuw verworven kennis, inzichten en vaardigheden direct toe in de dagelijkse praktijk.

 

Over Secretary

Met onze blogs blijf je als ervaren assistant op de hoogte van de (vele) veranderingen in jouw vak. Daarnaast bieden we al meer dan 25 jaar waardevolle opleidingen en congressen. Hiermee zet je een flinke stap verder, zowel zakelijk als privé. In ons uitgebreide aanbod vind je altijd iets dat bij je past!

Bekijk ook

Waarom bedrijfskunde belangrijk is voor de toekomstgerichte management assistent

Een ervaren consultant op het gebied van motivatie was op een avond gaan bowlen. Een van de mensen nam de bal, naderde de lijn en wierp de bal. Toen begon hij te juichen en rond te springen. Waarom denkt u dat hij zo"n plezier had? Het antwoord was de ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *