Hét blog voor de ervaren assistant

Tips van Margriet Sitskoorn: zo bereik je je doelen

Margriet SitskoornVelen van ons vinden de wereld te snel, onvoorspelbaar en veeleisend geworden. Het is moeilijk om in de hectiek van de dag gefocust te blijven. Natuurlijk vraag je je dan af hoe hiermee om te gaan:

  • Hoe word ik niet gek door de hoeveelheid informatie die me dagelijks overspoelt?
  • Hoe ga ik om met de voortdurende veranderingen op allerlei vlakken?
  • Hoe blijf ik gezond, ontwikkel ik mij verder en bereik ik meer op mijn werk
  • Hoe voed ik mijn kinderen goed op in de huidige wereld?

Onze eigenlijke doelen raken vaak op de achtergrond.

Margriet Sitskoorn is hoogleraar Klinische Neuropsychologie aan Tilburg University. Ze onderzoekt hoe mensen (nog) beter kunnen functioneren. Onlangs schreef ze het boek ‘IK2 – De beste versie van jezelf’. Het is geschreven om jou te helpen je doelen te halen in deze enorme prikkel- en stressvolle wereld.

De vraag is: wil je je voortdurend laten beïnvloeden door alles wat op je af komt of neem je zelf de regie in handen? Kies je voor dat laatste, dan zul je wel aan de slag moeten: maak tijd vrij om je hersenen hierin te trainen. Begin nu al met het inkijkexemplaar van Margriet’s boek IKof bekijk eerst de video waarin Margriet het je zelf uitlegt:

Download het inkijkexemplaar van het boek van Margriet Sitskoorn

NB. Het boek staat op de longlist voor Managementboek van het Jaar 2016!

 

Margriet Sitskoorn inspireert je tijdens de Assistant Power Class 2016

Tijdens de Assistant Power Class verzorgt Margriet een waardevolle lezing over hoe je jouw hersenen optimaal ontwikkelt om jouw doelen te bereiken in deze complexe wereld. Ze geeft je verhelderend inzicht in waarom deze doelen maar niet binnen handbereik komen. Oftewel: wees geen speelbal, ontwikkel je executieve brein.

Ook word je getriggered door o.a. topsprekers Richard van Hooijdonk en Joseph Oubelkas (vorig jaar beoordeeld met een 9,4!). Daarnaast delen inspirerende assistants hun ervaringen: welke kansen hebben ze gezien en gepakt? Leer van elkaar: waar loop je tegenaan en hoe lost je collega dat op? Zorg dus dat je deze kans niet mist!

Lees meer over de Assistant Power Class 2016

 

Over Secretary

Met onze blogs blijf je als ervaren assistant op de hoogte van de (vele) veranderingen in jouw vak. Daarnaast bieden we al meer dan 30 jaar waardevolle opleidingen en congressen. Hiermee zet je een flinke stap verder, zowel zakelijk als persoonlijk. Kijk dus zeker even in ons uitgebreide aanbod!

Bekijk ook

Benieuwd naar digitale kansen

Simpele digitale eyeopeners voor ondersteuners

Elke ondersteuner is bezig met de toekomst van het vak. Maar toch lijkt het digitale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *