Hét blog voor de ervaren assistant

eBook: Tech-Savvy Secretaresse

eBook Tech-Savvy SecretaresseEén van de trends van 2019 is dat iedereen een stuk digitaal vaardiger wordt. Volgens tech-savvy-expert Liane Duit* is dit ook een must in het digitale tijdperk waarin we nu leven, aangezien het nieuwe kansen creëert voor zowel jezelf, je baan én jouw organisatie. Zij schreef dit eBook ‘Tech-Savvy Secretaresse’ voor alle nieuwsgierige secretaresses die een aantal stappen verder willen zetten.

Niet alles wordt in één keer behandeld in dit eBook: de beste manier is om stap voor stap de nieuwe digitale manier van samenwerken te omarmen. Dit eBook omschrijft de belangrijkste zaken, zodat je er direct mee aan de slag kunt. Groots denken, kleine stapjes! Denk aan:

  • sneltoetsen;
  • slimmer vergaderen;
  • de cloud;
  • transparant samenwerken;
  • online beveiliging, et cetera.

Het is wel duidelijk: technologie dringt jouw vak binnen. Er zijn andere manieren van denken en samenwerken nodig binnen iedere organisatie. Met de 2-daagse cursus Tech-savvy assistant bereid je je voor en laat je je niet inhalen door kunstmatige intelligentie, apps en tools. Je laat deze technologieën voor jou werken.

Download het eBook of lees de live versie hieronder

 

*Liane Duit begon haar carrière als secretaresse en heeft zich gaandeweg gespecialiseerd rondom innovatie en digitale geletterdheid. 

 

Over Secretary

Met onze blogs blijf je als ervaren assistant op de hoogte van de (vele) veranderingen in jouw vak. Daarnaast bieden we al meer dan 30 jaar waardevolle opleidingen en congressen. Hiermee zet je een flinke stap verder, zowel zakelijk als persoonlijk. Kijk dus zeker even in ons uitgebreide aanbod!

Bekijk ook

Waarom een uitstekende assistant MBA-vaardigheden beheerst

Het werken op je gevoel heeft je al jaren ver gebracht. Hoe staat het met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *