Hét blog voor de ervaren assistant

Home » Secretaresse Tips » eBook: Tech-Savvy Secretaresse

eBook: Tech-Savvy Secretaresse

eBook Tech-Savvy SecretaresseEén van de trends van 2019 is dat iedereen een stuk digitaal vaardiger wordt. Volgens tech-savvy-expert Liane Duit* is dit ook een must in het digitale tijdperk waarin we nu leven, aangezien het nieuwe kansen creëert voor zowel jezelf, je baan én jouw organisatie. Zij schreef dit eBook ‘Tech-Savvy Secretaresse’ voor alle nieuwsgierige secretaresses die een aantal stappen verder willen zetten.

Niet alles wordt in één keer behandeld in dit eBook: de beste manier is om stap voor stap de nieuwe digitale manier van samenwerken te omarmen. Dit eBook omschrijft de belangrijkste zaken, zodat je er direct mee aan de slag kunt. Groots denken, kleine stapjes! Denk aan:

  • sneltoetsen;
  • slimmer vergaderen;
  • de cloud;
  • transparant samenwerken;
  • online beveiliging, et cetera.

Ben je benieuwd naar meer tips en tricks om digitaal vaardiger te worden? Kom naar het Tech Savvy Assistant Event in Utrecht! Bekijk het programma op 6 juni 2019

Download het eBook of lees de live versie hieronder

 

*Liane Duit begon haar carrière als secretaresse en heeft zich gaandeweg gespecialiseerd rondom innovatie en digitale geletterdheid. Ook is zij dagvoorzitter van de tweede editie van het Tech Savvy Assistant Event op 6 juni 2019 in Utrecht.

 

Over Secretary

Met onze blogs blijf je als ervaren assistant op de hoogte van de (vele) veranderingen in jouw vak. Daarnaast bieden we al meer dan 25 jaar waardevolle opleidingen en congressen. Hiermee zet je een flinke stap verder, zowel zakelijk als privé. In ons uitgebreide aanbod vind je altijd iets dat bij je past!

Bekijk ook

Voorbeelden van jouw toekomstige secretaresserol… begin nu al!

Liane Duit is trendslator en innovator. She’s the one als het gaat over tech savvy …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *