Hét blog voor de ervaren assistant

3 Voordelen van een Engelstalige secretaresseopleiding

Stel je voor dat je de keuze hebt om een secretaresseopleiding – zoals de opleiding Executive Assistant/PA – te volgen in het Nederlands of Engels. Wanneer kies je dan voor het een of het ander?

Engelstalige secretaresseopleiding

In het kort: als je tijdens je werkzaamheden regelmatig te maken hebt met Engelse communicatie, overweeg dan serieus om voor de Engelstalige variant te gaan. Denk aan het versturen van e-mails, het voeren van telefoongesprekken en small talk. We leggen de 3 voordelen aan je uit.

Voordeel 1: extra zelfontwikkeling

Je gaat werken aan persoonlijke ontwikkeling en dan ook nog eens in het Engels, terwijl dit niet je moedertaal is. Dat is goed voor je zelfontwikkeling, omdat je je persoonlijk leert uit te drukken in het Engels. En dat is niet altijd even makkelijk. Toch gaat het je een heel stuk verder helpen als je werkzaam bent in een internationale omgeving. Het neemt namelijk je spraakdrempel weg en verhoogt je zelfvertrouwen.

Voordeel 2: het staat goed op je CV

Je toont niet alleen aan dat je de vakinhoudelijke vaardigheden onder de knie hebt. Oók laat je zien dat je op het gebied van zakelijk Engels goed uit de voeten kunt: jij spreekt de taal van internationale professionals. Een echte aanwinst voor jezelf, je CV en je leidinggevende.

Voordeel 3: waardevol (internationaal) netwerk

Door je te omringen met vakgenoten die net als jij met enige regelmaat Engels communiceren, heb je de ideale taalmaatjes gevonden. Zij kunnen zich als geen ander inleven in jouw situatie en met je meedenken. Een enorm waardevol netwerk waar je nog lang de vruchten van plukt.

Engelstalige opleiding Executive Assistant/PA

Download brochure Executive AssistantWil jij als Executive Assistant of PA jezelf verder ontwikkelen en jouw strategische vaardigheden versterken? En dan ook nog jouw Engelse taalvaardigheden aantonen, je zelfvertrouwen verhogen als het gaat om zakelijk Engels én je omringen met een internationaal netwerk aan vakgenoten?

Kies dan voor de opleiding Executive Assistant/PA in het Engels: 7, 8, 28 november, 12 december 2019 en 9 januari 2020. Hierna spreek je de taal van internationale professionals!

Lees meer over de opleiding Executive Assistant/PA

Ps. Deze opleiding wordt uiteraard ook gegeven in het Nederlands.

 

Over Secretary

Met onze blogs blijf je als ervaren assistant op de hoogte van de (vele) veranderingen in jouw vak. Daarnaast bieden we al meer dan 30 jaar waardevolle opleidingen en congressen. Hiermee zet je een flinke stap verder, zowel zakelijk als persoonlijk. Kijk dus zeker even in ons uitgebreide aanbod!

Bekijk ook

Benieuwd naar digitale kansen

Simpele digitale eyeopeners voor ondersteuners

Elke ondersteuner is bezig met de toekomst van het vak. Maar toch lijkt het digitale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *