Hét blog voor de ervaren assistant

Top 5 relatiegeschenken anno 2022

De afgelopen jaren zijn roerig geweest voor velen. Het thuiswerken werd ineens de norm en contact met business partners werd soms op een laag pitje gezet. Gelukkig leven we nu in het ‘nieuwe normaal’, maar we realiseren ons ook hoe dankbaar we mogen zijn voor de flexibiliteit van medewerkers en business partners.

Top 5 relatiegeschenken anno 2022

Een relatiegeschenk is een mooi gebaar om je medewerkers te laten zien dat je hen waardeert. Of om je business partners er aan te herinneren dat je ze echt niet vergeten bent.

In 2022 worden deze relatiegeschenken het meest besteld.

1. Cadeaubon

Met stip op één staat de cadeaubon, vaak van Bol.com of VVV, zodat de ontvanger zelf een cadeau kan uitzoeken dat bij hem of haar past. Met een mooie geschenkverpakking geef je een thema aan dit cadeau, zoals ‘Fijne verjaardag’ of ‘Beterschap’. Of houd je boodschap neutraal met ‘Special gift for you’.

2. Taart

Iets vieren doen we met taart! Denk eens aan een ambachtelijke slagroomtaart met persoonlijke boodschap. Of een taart met jouw logo, om een samenwerking te vieren. En wat denk je van gesorteerd gebak als traktatie voor iedereen die (weer) op kantoor is? Maar ook petit fours met eigen logo worden vaak gekocht. De lokale bakker bereidt deze producten en daarom zijn ze altijd van bakkerskwaliteit, vers en lokaal geleverd.

3. Boeket bloemen

Dé klassieker voor iedere gelegenheid: een mooi boeket bloemen. Boeket Lexie is de absolute topper voor de zakelijke klant. Wist je trouwens dat alle boeketten van Topgeschenken.nl worden geleverd in een waterhoudende draagtas, waardoor ze makkelijk op het bureau kunnen staan zonder dat je een vaas nodig hebt? Of laat een boeket bezorgen bij de medewerker thuis door de lokale bloemist.

4. Fruit

Is thuiswerken bij jou nog steeds de norm? Vergeet dan de nodige arbeidsvitamines niet.  Maak het jezelf eenvoudig en laat fruit bezorgen bij de medewerker thuis. Dat is pas een gezonde blijk van waardering!

5. Chocolade

Een Tony’s Chocolonely ‘Blij met jou’ reep, een traditionele Merci, ‘Bedankt voor je inzet’ chocolade of een ‘Heel veel succes’ chocoladetelegram; chocolade blijft een veel gegeven cadeau. En terecht, want zeg nou zelf: met chocolade maak je toch iedereen blij?!

Dit blog is verzorgd door Topgeschenken.nl, partner tijdens het Nationaal Secretaresse Congres 2022. Of het nu gaat om bloemen voor Anja die 5 jaar in dienst is, een fruitmand voor pechvogel Bart of een taart voor de kanjers van Sales, op Topgeschenken.nl bestel je met één account voor ieder moment een passend geschenk.


Nationaal Secretaresse Congres 2022

Op 21 juni laat je je in het Beatrix Theater inspireren door 5 krachtige sprekers over het thema ’transformatie en rust’. Je wisselt met je (vak)collega’s ervaringen uit onder het genot van een uitgebreide lunch en heerlijke snacks. Bekijk het programma en de BN’ers >>

Over Secretary

Met onze blogs blijf je als ervaren assistant op de hoogte van de (vele) veranderingen in jouw vak. Daarnaast bieden we al meer dan 30 jaar waardevolle opleidingen en congressen. Hiermee zet je een flinke stap verder, zowel zakelijk als persoonlijk. Kijk dus zeker even in ons uitgebreide aanbod!

Bekijk ook

Benieuwd naar digitale kansen

Simpele digitale eyeopeners voor ondersteuners

Elke ondersteuner is bezig met de toekomst van het vak. Maar toch lijkt het digitale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *