Hét blog voor de ervaren assistant

Proefles: samenwerken met verschillende persoonlijkheden

Proefles: samenwerken met verschillende persoonlijkheden

In je werk heb je te maken met verschillende typen collega’s en managers. De één komt flexibel en meedenkend op je over en de ander star of ‘betweterig’. Er zijn collega’s waarmee je gemakkelijk overweg kunt en anderen waarmee je iets meer moeite hebt in de samenwerking.

Het is menselijk dat je zelf of je collega’s af en toe vreemd of onhandig reageren. Het gaat om de mate waarin het lastige gedrag zich voordoet en wat hiervan de invloed is in jullie samenwerking of de werkomgeving.

Deze proefles van de opleiding Psychologie voor de management assistent – geschreven door docente Manon Bongers – geeft je aanknopingspunten om jezelf, je manager en collega’s nog beter te leren kennen. Hiermee boek je winst in je effectiviteit in de samenwerking. Daarnaast vergroot je jouw capaciteiten vanuit meer zelfinzicht en zelfbewustzijn.

Download de proefles ‘Samenwerken met verschillende persoonlijkheden’

Meer weten over de opleiding Psychologie voor de management assistent?

Met de 5-daagse opleiding Psychologie op HBO-niveau leer je niet alleen de ander maar ook jezelf beter kennen. Jullie samenwerking verbetert en je schat situaties beter in waardoor je direct komt met de oplossing. Je werkt met veel zelfvertrouwen en dat straal je uit! Je oefent je functie met meer plezier en professionaliteit uit.

Tijdens de opleiding wordt je een spiegel voorgehouden wat vooral heel veel inzichten geeft. Hoe meer je je open durft te stellen des te meer effect heeft de opleiding op jouw ontwikkeling. De dagen zijn intensief, dynamisch, interactief en erg leerzaam. Je staat versteld van het resultaat!

Bekijk de opleiding Psychologie voor de management assistent

 

Over Secretary

Met onze blogs blijf je als ervaren assistant op de hoogte van de (vele) veranderingen in jouw vak. Daarnaast bieden we al meer dan 30 jaar waardevolle opleidingen en congressen. Hiermee zet je een flinke stap verder, zowel zakelijk als persoonlijk. Kijk dus zeker even in ons uitgebreide aanbod!

Bekijk ook

Benieuwd naar digitale kansen

Simpele digitale eyeopeners voor ondersteuners

Elke ondersteuner is bezig met de toekomst van het vak. Maar toch lijkt het digitale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *