Hét blog voor de ervaren assistant

Proefles: drie eigenschappen van de senior assistant & sterk in dagelijkse gesprekken

Proefles - Senior assistant op strategisch niveauTijdens de 5-daagse opleiding Senior Assistant op strategisch niveau komen veel onderwerpen aan bod die jou naar het niveau helpen om nóg beter op het hoogste niveau mee te kunnen sparren, bewegen en te functioneren.

De theorieën en ideeën van Covey – één van de belangrijkste management goeroes – staan centraal tijdens de opleiding. We geven je graag een voorproefje. In deze proefles komen twee onderdelen aan bod die belangrijk zijn in je groei naar het strategische level:

  • 3 eigenschappen van de senior assistant;
  • sterk in dagelijkse gesprekken als sparringspartner.

Docente Kristine Ates (beoordeeld met een 9,2!) heeft een beknopte proefles gemaakt van enkele onderdelen uit de opleiding.

Download de proefles

 

Niet alleen deze onderwerpen komen aan bod in de opleiding Senior Assistant op strategisch niveau, ook o.a. zelfsturing, assertiviteit, helicopterview, overtuigen en motiveren.

Met deze – tegenwoordig noodzakelijke – vaardigheden beweeg je mee met je manager, groei je op strategisch niveau en verscherp je jouw analytisch denken. Je zet je eigen koers uit en volgt deze ook. Op deze manier behoud je aansluiting met je organisatie én manager.

Lees meer over de opleiding Senior Assistant op strategisch niveau

 

Over Secretary

Met onze blogs blijf je als ervaren assistant op de hoogte van de (vele) veranderingen in jouw vak. Daarnaast bieden we al meer dan 30 jaar waardevolle opleidingen en congressen. Hiermee zet je een flinke stap verder, zowel zakelijk als persoonlijk. Kijk dus zeker even in ons uitgebreide aanbod!

Bekijk ook

Samenwerken secretariaat

Werk beter samen binnen het secretaresseteam dankzij begrip

Een goede samenwerking bereik je door slim gebruik te maken van elkaars sterke punten. Soms …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.