Hét blog voor de ervaren assistant

Kunstmatige intelligentie versus de secretaresse

Kunstmatige intelligentie… wat heb je daar als secretaresse nou mee te maken?! Nou, steeds meer. Het is dichterbij dan je wellicht denkt! Dit soort systemen nemen taken over van je en je gaat er in de (nabije) toekomst zelfs mee samenwerken.

Jarno Duursma is trendwatcher digitale technologie. Hij toonde tijdens het Tech Savvy Assistant Event de enorme impact van kunstmatige intelligentie op het secretaressevak. In onderstaande video geeft hij je een tip waarin jij je alvast kunt verdiepen.


Podcast | Kunstmatige Intelligentie… kans of bedreiging?

Tijdens de eerste editie van het Tech Savvy Assistant Event legden Jarno Duursma en andere experts je op een verhelderende en leuke manier uit hoe jouw digitale toekomst eruit ziet en welke mogelijkheden jij kunt gebruiken in je werk. Beluister de podcast met Jarno over de kansen en bedreigingen van Kunstmatige Intelligentie voor jouw vak.

Beluister de podcast over Kunstmatige Intelligentie

 

Over Secretary

Met onze blogs blijf je als ervaren assistant op de hoogte van de (vele) veranderingen in jouw vak. Daarnaast bieden we al meer dan 30 jaar waardevolle opleidingen en congressen. Hiermee zet je een flinke stap verder, zowel zakelijk als persoonlijk. Kijk dus zeker even in ons uitgebreide aanbod!

Bekijk ook

Constructief samenwerken met verschillende karakters: 5 tips

Het liefst willen we met iedereen prettig en ontspannen samenwerken. Als je een functie hebt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *