Hét blog voor de ervaren assistant

eBook: in 10 stappen naar een future proof secretaresse

eBook - 10 stappen naar een future proof secretaresseDe wereld verandert, jouw wereld verandert. Onzeker, spannend, en zeker ook leuk. Want verandering biedt kansen. En kansen zorgen voor uitdaging.

Grijp jij dit met beide handen aan en sta jij aan het roer? Of laat je het je overkomen met het gevolg dat je wellicht overspoeld wordt door de golven die op je afkomen?

Een goede voorbereiding is dus erg belangrijk. Hoe ziet jouw toekomst van werken eruit? Wat gaat er gebeuren? Wat wordt er van jou verwacht? Dit eBook ‘In 10 stappen naar een future proof secretaresse’ zet voor jou 10 heldere competenties op een rij, zodat je er de belangrijkste veranderingen (voor jou) gemakkelijk uit filtert.

Met deze 10 competenties krijg jij als future proof secretaresse te maken. Ze zijn – net zoals jouw vak – aan verandering onderhevig. Voor nu geven ze je een goede houvast en een algemeen beeld.

Download het eBook met de 10 stappen

 

Over Secretary

Met onze blogs blijf je als ervaren assistant op de hoogte van de (vele) veranderingen in jouw vak. Daarnaast bieden we al meer dan 30 jaar waardevolle opleidingen en congressen. Hiermee zet je een flinke stap verder, zowel zakelijk als persoonlijk. Kijk dus zeker even in ons uitgebreide aanbod!

Bekijk ook

Benieuwd naar digitale kansen

Simpele digitale eyeopeners voor ondersteuners

Elke ondersteuner is bezig met de toekomst van het vak. Maar toch lijkt het digitale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *