Hét blog voor de ervaren assistant

Dirk Zeelenberg: tips voor het ultieme genieten

Dirk ZeelenbergActeur Dirk Zeelenberg is behalve onze held van Divorce ook zelfstandig ondernemer. Hij weet als geen ander hoe je mensen motiveert om dagelijks het beste uit jezelf te halen.

Hij geeft op het Nationaal Secretaresse Congres 2016 onder andere tips voor het ultieme genieten. Hij licht alvast een tipje van de sluier op…

Veerkracht

Dirk gelooft dat je vooral in jezelf op zoek moet gaan naar veerkracht:

Mensen zijn het meest bezig met zichzelf. Het leven heeft diepe dalen en je moet er altijd op bedacht zijn dat het anders loopt dan de bedoeling was. Als je altijd positief blijft en er het beste van maakt, haal je de veerkracht uit jezelf om met tegenslagen om te gaan.

Levensmotto

Als je Dirk vraagt naar zijn levensmotto, komt er aantal prachtige zinnen voorbij:

  • “Ik wil groots en meeslepend leven”
  • “Ik vreet het leven op”
  • Onze favoriet: “Ik loop net zoals mijn kinderen gillend het leven tegemoet”

Verandering

Omgaan met verandering is geen opgave meer als je de betekenis van verandering een andere draai geeft. Niet alleen open staan voor verandering maar het zelfs toejuichen. “Verandering is leuk!” volgens Dirk Zeelenberg.

Verandering is altijd een begin van iets nieuws. Je kunt niet vaak genoeg veranderen. Het leven is nu eenmaal niet één ding.

Dirk ziet er naar uit om op het Nationaal Secretaresse Congres op dinsdag 2 februari 2016 zijn persoonlijke verhaal te delen over welke inzichten en leermomenten hij zelf heeft gehad toen veerkracht nodig was. Ook o.a. Twan Huys en Isa Hoes zijn van de partij om jou op weg te helpen naar een leven met nog meer veerkracht!

Lees meer over het Nationaal Secretaresse Congres

 

Over Secretary

Met onze blogs blijf je als ervaren assistant op de hoogte van de (vele) veranderingen in jouw vak. Daarnaast bieden we al meer dan 30 jaar waardevolle opleidingen en congressen. Hiermee zet je een flinke stap verder, zowel zakelijk als persoonlijk. Kijk dus zeker even in ons uitgebreide aanbod!

Bekijk ook

Benieuwd naar digitale kansen

Simpele digitale eyeopeners voor ondersteuners

Elke ondersteuner is bezig met de toekomst van het vak. Maar toch lijkt het digitale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *