Hét blog voor de ervaren assistant

Welke opleiding ga jij dit jaar volgen?

Wil jij in 2014 werken aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling? Zet dan het volgen van een opleiding op je agenda. In februari en maart starten wij o.a. met de volgende programma’s:Succesvol organiseren van evenementen
Maak van je evenement een topevenement. Je creëert een goed overzicht m.b.t. alle aspecten van het evenement, waardoor de organisatie je voortaan minder tijd en energie kost.
Meer info>>

P&O voor de secretaresse
Vergroot je kennis in personeelsmanagement: actuele P&O-wetgeving, ontslag en dossiervorming, werving & selectie procedures, personeeladministratie en arbeidsovereenkomsten.
Meer info>>

Hoger Management Support
Denk en assisteer op HBO-niveau. Creëer draagvlak voor je eigen voorstellen en voorzie je manager van professionele adviezen. Stilstaan is geen optie!
Meer info>>

Effectief beïnvloeden voor de management assistent
Krijg de ander in beweging en laat zien wie je bent. Krijg zaken voor elkaar op een natuurlijke wijze en een manier die bij jou past. Je hebt meer invloed in je functie dan je denkt!
Meer info>>

Projectmanagement voor de secretaresse
Na deze opleiding heb je je projecten onder controle. Je weet tijd en middelen effectief in te zetten en zorgt dat het project volgens planning verloopt.
Meer info>>

Teamwork in een duobaan
Leer tijdens deze cursus hoe je als team optimaal functioneert en nog sterker wordt. Krijg praktische tips voor werkverdeling en -overdracht.
Meer info>>

Senior assistant in corporate governance
Professionaliseer je rol! Leer diverse manieren waarop een organisatie aangestuurd kan worden om zo op een hoog niveau mee te denken, te reageren en te handelen.
Meer info>>

Over eduard van brakel

Bekijk ook

Benieuwd naar digitale kansen

Simpele digitale eyeopeners voor ondersteuners

Elke ondersteuner is bezig met de toekomst van het vak. Maar toch lijkt het digitale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *