Hét blog voor de ervaren assistant

Webinar Astrid Kies – Hoe houd je de regie?

Aan alle deelnemers van het webinar ‘Hoe houd je de regie’,

Nogmaals dank voor jullie enthousiaste reacties! Zoals beloofd:

Deze tijd vraagt om ‘de zaag scherp te houden’ een mooie uitspraak van Stephen Covey. Hiermee bedoelt hij dat je jezelf scherp houdt en blijft ontwikkelen. En dat is deze tijd natuurlijk geen overbodige luxe. Dus als Sabine van het Secretary Management Institute mij vraagt of ik hieraan wil bijdragen in de vorm van nog meer webinars en online training dan zeg ik volmondig JA!

Extra webinars!

Mijn expertise is het aanscherpen van communicatie en gedrag en hoe jij beiden zo effectief mogelijk kunt inzetten om ‘lang en goed’ voor jezelf te kunnen zorgen en daarmee voor je organisatie. Daarom komen bij de vraag van Sabine direct drie belangrijke onderwerpen naar boven die mij helpen de regie in de chaos of bij verandering beter te sturen:

1. Stemmingsmanagement 

2. Een gezonde life-work balance nu en straks na corona

3. Houd perfectionisme onder de duim

Lees hier alles over de extra webinars en hoe je je kunt aanmelden.

Hopelijk zie ik jou binnenkort in nog een volgend webinar.

Hartelijke groet,
Astrid Kies

Astrid Kies - docent SMI
Extra webinars Astrid Kies

Over Secretary

Met onze blogs blijf je als ervaren assistant op de hoogte van de (vele) veranderingen in jouw vak. Daarnaast bieden we al meer dan 25 jaar waardevolle opleidingen en congressen. Hiermee zet je een flinke stap verder, zowel zakelijk als privé. In ons uitgebreide aanbod vind je altijd iets dat bij je past!

Bekijk ook

Vijf tips om sneller een burn-out te krijgen

Natuurlijk ben je er niet bewust mee bezig om zo "ongezond" mogelijk te werken. En niemand zal met opzet werkwijzen aanleren die geestelijke of lichamelijke klachten opleveren. Toch heb jij wellicht ook een aantal (werk)gewoonten die op het eerste gezicht heel positief lijken maar die er juist voor kunnen zorgen ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *