Hét blog voor de ervaren assistant

Kom op, zorg dat je doorzet! Dit verhaal inspireert je…

Joseph OubelkasHeb jij het boek van Joseph Oubelkas al gelezen? Of zijn verhaal live gehoord? Daar word je namelijk stil van. In december 2004 gebeurt er iets wat zijn comfortabele leven totaal op zijn kop zet. Iets wat blijkbaar iedereen zomaar kan overkomen. Een zakenreis naar Marokko loopt uit op een catastrofe met ongekende gevolgen…

Soms kies je niet zelf de situatie waarin je belandt. Maar in die betreffende situatie heb jij wel zelf de keuze hoe je ermee omgaat. Of zijn er anderen die je helpen.

Lees hier een korte intro uit het boek ‘400 brieven van mijn moeder’ van Joseph Oubelkas

Ben je nieuwsgierig en geprikkeld?

Hoor dan het hele verhaal van Joseph Oubelkas: ‘Denk in mogelijkheden. Als je wilt, lukt alles’. Samen met diverse andere inspirerende keynotes, spreekt hij tijdens de Secretary Power Class op 3 november in het WTC te Rotterdam. Jij kunt leren van zijn ervaringen en dit zowel op je werk als privé toepassen!

Bekijk de Secretary Power Class

 

Over Secretary

Met onze blogs blijf je als ervaren assistant op de hoogte van de (vele) veranderingen in jouw vak. Daarnaast bieden we al meer dan 30 jaar waardevolle opleidingen en congressen. Hiermee zet je een flinke stap verder, zowel zakelijk als persoonlijk. Kijk dus zeker even in ons uitgebreide aanbod!

Bekijk ook

Krachtig overkomen online meeting

Krachtig overkomen in een online meeting: 4 tips

Inmiddels zijn we er een beetje aan gewend om onze vergaderingen en teamsessies online te …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *