Hét blog voor de ervaren assistant

Home » Samenwerken management » Gratis proefles: kantoorpolitiek

Gratis proefles: kantoorpolitiek

Proefles kantoorpolitiekJa, als (senior) management assistent beheers je de basisvaardigheden als plannen, organiseren, samenwerken en communiceren feilloos. Standaard zaken die jou op het lijf geschreven zijn. Maar er zijn nog talloze andere aspecten in jouw baan waarbij je hele andere (nieuwe) vaardigheden dient in te zetten. Denk aan kantoorpolitiek.

Gaan je haren al overeind staan? Kantoorpolitiek is een lastig spel met vele gebruiksaanwijzingen en spelregels. Nog moeilijker zijn de zaken die niet uitgesproken worden maar die je tussen de regels moet lezen.

En of je het nou leuk vindt of niet, je hebt ermee te dealen. Maar hoe? Wat is de beste manier voor zowel jou, je collega’s, je managers én je organisatie? Tijdens de derde dag van de opleiding Senior Management Assistent besteden we hier uitgebreid aandacht aan. Docente Titia Huisman (beoordeeld met een 9!) heeft een beknopte proefles gemaakt van deze dag.

Download de gratis proefles ‘Kantoorpolitiek’

 

We willen je hiermee graag een kijkje in de keuken geven van wat deze 5-daagse opleiding op HBO-niveau jou te bieden heeft. Niet alleen kantoorpolitiek komt aan bod, ook het beïnvloeden met NLP, communiceren, coachen en persoonlijke profilering komen aan bod. Met deze – tegenwoordig noodzakelijke – vaardigheden weet je jouw manager te voorzien van goed advies en sta je steviger in je schoenen. Je leert breder kijken en werken.

Dit is dé perfecte opleiding als je een stap wil maken in je persoonlijke groei en je zicht op zakelijk gebied (zoals kantoorpolitiek) verder wil ontplooien. Hierna ben je niet alleen klaar om ondersteuning te bieden, maar ook de rol aan te nemen van sparringpartner en adviseur!

Lees meer over de opleiding Senior Management Assistent

 

Over Secretary

Met onze blogs blijf je als ervaren assistant op de hoogte van de (vele) veranderingen in jouw vak. Daarnaast bieden we al meer dan 25 jaar waardevolle opleidingen en congressen. Hiermee zet je een flinke stap verder, zowel zakelijk als privé. In ons uitgebreide aanbod vind je altijd iets dat bij je past!

Bekijk ook

Stappenplan: hoe word je digiwise?

Het is een must voor jou als managementassistent om digiwise te zijn. Dat word je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *