Hét blog voor de ervaren assistant

Cursist Gerda over de opleiding Hoger Management Support

“Je bent al op een niveau dat je kunt meepraten en meedenken over de strategie van je organisatie, maar toch wil je jezelf aanscherpen om je eigen positie en je eigen doelen nog steviger te kunnen neerzetten”.

Gerda HuitemaDat was wat ik zocht in een opleiding en zo kwam ik terecht bij de opleiding Hoger Management Support. Op creatieve, inspirerende wijze ga je tijdens de opleidingsdagen met elkaar aan de slag. Leerzame cases uit de praktijk, oefeningen om je kernkwaliteiten boven water te krijgen, jezelf op verschillende manieren presenteren voor de groep, omgaan met confrontaties… Het komt allemaal aan bod!

Coach Titia Huisman heeft het talent om je op een hele prettige en veilige, maar ook humorvolle manier uit te dagen om jezelf krachtiger en overtuigender te presenteren, zodat je als een volwaardige gesprekspartner kunt acteren binnen je organisatie.

Daarnaast vond ik het ook erg leuk om samen met mijn mede-cursisten zo intensief aan de slag te gaan. Iedereen brengt ervaringen mee en daar heb ik ook weer veel van geleerd.

Deze opleiding gaf mij in ieder geval nieuwe inzichten over mezelf, ook over mijn professionele houding naar anderen toe. Het inzichtelijk maken van mijn persoonlijke leerdoelen was voor mij een eye-opener. Want toen die concreet werden, was het voor mij ook helder waar ik aan kon werken.

Ik heb deze opleiding echt ervaren als een ontzettend mooie investering in mezelf!

Gerda Huitema, Directie Assistent/Projectcoördinator voor directie TNO Healthy Living

Download brochure Hoger Management Support

Nieuwsgierig naar de opleiding Hoger Management Support?

Na deze 5-daagse opleiding op HBO-niveau zorg je dat je krachtig aan het roer staat en je manager voorziet van goede adviezen. Je straalt standvastigheid uit, bouwt relaties op en gebruikt leiderschapskwaliteiten in jouw dagelijkse functioneren. Je gaat effectief om met conflicten en moeilijke situaties. Kortom: je vergroot jouw persoonlijke vaardigheden.

Niet alleen Gerda is enthousiast: de deelnemers beoordelen deze opleiding gemiddeld met een 9,2! Let op: de opleiding is snel uitverkocht (maximaal 14 deelnemers), dus reserveer op tijd jouw plaats.

Lees meer over de opleiding Hoger Management Support

 

Over Secretary

Met onze blogs blijf je als ervaren assistant op de hoogte van de (vele) veranderingen in jouw vak. Daarnaast bieden we al meer dan 25 jaar waardevolle opleidingen en congressen. Hiermee zet je een flinke stap verder, zowel zakelijk als privé. In ons uitgebreide aanbod vind je altijd iets dat bij je past!

Bekijk ook

Incompany training voor assistants: de voordelen

Jouw organisatie verandert waarschijnlijk erg snel. Dit heeft grote invloed op jouw rol en die van jouw collega's: jullie zijn management assistent 3.0 geworden. Klopt het dat jullie allemaal grote behoefte hebben aan opleiding en ontwikkeling? Logisch! Deze leerdoelen komen voort uit persoonlijke wensen, (veranderende) organisatiedoelen en het optimaliseren van processen. Herkenbaar? ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *