Hét blog voor de ervaren assistant

Gemakkelijker werken door de cloud

We gaan in gesprek met Anke Horstman – oprichter van Techgirl.nl (het Nederlands grootste tech blog voor vrouwen) – over werken in de cloud: wat is dat precies en wat kan ik ermee als secretaresse?

Anke Horstman - Tech Savvy Assistant Event 2018In het kort betekent het dat je je werk doet via internet. Erg handig, want je bent niet meer beperkt tot die ene locatie en dat ene apparaat. Waarschijnlijk gebruik je de cloud al, bewust of onbewust…

Tijdens het Tech Savvy Assistant Event 2018 vertelde Anke ons hoe je zelf aan de slag gaat met de cloud en ze gaf allerlei tips voor jouw praktijk als secretaresse.

Beluister de podcast die tijdens dit event is opgenomen (bekijk het overzicht van alle tech-savvy podcasts tijdens deze dag):

Tip | We zijn druk bezig met de nieuwe editie van het Tech Savvy Assistant Event op 6 juni 2019, dus block deze datum alvast in je agenda!

Cursus Tech-Savvy assistant

Nieuwsgierig? Cursus Tech-savvy assistant

Het is wel duidelijk: technologie dringt jouw vak binnen. Er zijn andere manieren van denken en samenwerken nodig binnen iedere organisatie.

Met de 2-daagse cursus Tech-savvy assistant bereid je je voor en laat je je niet inhalen door kunstmatige intelligentie, apps en tools. Je laat deze technologieën voor jou werken.

Lees meer over de cursus Tech-savvy assistant

Over Secretary

Met onze blogs blijf je als ervaren assistant op de hoogte van de (vele) veranderingen in jouw vak. Daarnaast bieden we al meer dan 30 jaar waardevolle opleidingen en congressen. Hiermee zet je een flinke stap verder, zowel zakelijk als persoonlijk. Kijk dus zeker even in ons uitgebreide aanbod!

Bekijk ook

Waarom een uitstekende assistant MBA-vaardigheden beheerst

Het werken op je gevoel heeft je al jaren ver gebracht. Hoe staat het met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *