Hét blog voor de ervaren assistant

Handige apps tijdens je vakantie…

Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder onze smartphone – dus ook niet op vakantie. Daarom staan hieronder een aantal handige apps voor op vakantie.

TV kijken
Wil je graag het nieuws of je favoriete programma”s volgen, dan kan Live TV Kijken voor iPhone en iPad goed van pas komen. Hierin zijn ruim honderd televisiezenders opgenomen. Naast Nederlandse zenders zijn ook veel buitenlandse zenders opgenomen die in Nederland niet via kabelaars worden aangeboden.

Op zoek naar een toilet?
Maak je geen zorgen, want de ToiletFinder app vertelt je de weg naar het dichtstbijzijnde toilet. De app claimt met ruim 60.000 toiletplekken de grootste wc-database ter wereld te hebben. Zowel voor Iphone als voor Android en gratis.

SOS op Reis
Het gebeurt velen van ons, tas gejat. Met de gratis app SOS op Reis kun je makkelijk de contactinformatie vinden voor plaatselijke alarmdiensten in ruim tweehonderd landen. Met deze app kun je ook je creditcard blokkeren en de locatie van de dichtstbijzijnde ambassade achterhalen. Geschikt voor: iPhone, iPad en Android en het is nog gratis ook.

Camping zoeken
Tijdens de kampeervakantie blijkt de geplande camping toch net wat verder weg te zijn. Met de CampingApp vind je zo een nieuwe plek om te kamperen. Bevat uitgebreide informatie over 7.800 Europese campings. Handig.

Op zoek naar Wi-Fi?
Al die apps zijn leuk, maar zonder wifi ben je nergens. Daarom is er Wi-Fi finder. Deze app zoekt alle wifi-hotspots op jouw vakantiebestemming. Ook weer geschikt voor iPhone, iPad en Android. Gratis.

Bron: www.secretaressenet.nl

 

Vind je het leuk om op de hoogte gehouden te worden van leuke artikelen en het cursusaanbod? Meld je dan aan voor onze inspirerende nieuwsbrief > http://www.secretary.nl/aanmelden/

Over eduard van brakel

Bekijk ook

Constructief samenwerken met verschillende karakters: 5 tips

Het liefst willen we met iedereen prettig en ontspannen samenwerken. Als je een functie hebt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *