Hét blog voor de ervaren assistant

7 redenen waarom je kennis wilt maken met de Secretary Online Academy!  

Om je persoonlijke en professionele vaardigheden te verbeteren moet je oefenen. Oefenen, oefenen, oefenen. Een trainer die spiegelt, confronteert en stuurt, is volgens ons essentieel om te groeien. Na het lezen van een boek ben je namelijk niet meteen assertiever, communicatief effectiever of de ideale sparringpartner. Je hebt verschillende theorieën tot je genomen, dat klopt, maar die theorie vervolgens in de praktijk brengen is echt wat anders. Daarom is de basis van onze cursussen, opleidingen en ontwikkelprogramma’s klassikaal.

Leer meer met blended leren

Wat we ook geloven, is dat online het klassikale kan versterken – blended leren. Bijvoorbeeld wanneer je:

  • behoefte hebt aan herhaling of het opfrissen van een specifiek thema
  • theoretische verdieping of verbreding zoekt
  • een specifieke methode, werktechniek of theorie beter wilt begrijpen

Kortom, het geeft je de mogelijkheid om meer te leren. Om die reden hebben we de Secretary Online Academy ontwikkeld: een leeromgeving met ruim 500 online trainingen voor jouw persoonlijke groei.

Op de Secretary Online Academy kun je leren waar en wanneer je wilt, in je eigen tempo.

Dit zijn de 7 redenen waarom de online academy zo waardevol is:

1. Lees meer

We hebben een aantal modules voor je geselecteerd en verweven in het klassikale programma. Daarnaast is het geheel aan jou of je nog meer wilt leren. Het kan in ieder geval wel! Gedurende minimaal 6 maanden heb je meer dan 500 online modules tot je beschikking; van Nederlands foutloos schrijven tot effectief communiceren en van brainstormen en mindmappen tot Office 365.

 2. Verleng je ‘leerflow’

Wat wij veel zien is dat onze cursisten gedurende de opleiding de smaak goed te pakken hebben en zin hebben om te leren. Zodra de opleiding dan is afgelopen, voelt dat als een domper – je zat er tenslotte net zo lekker is. Met de aanvullende online modules kun je deze drive om te leren voorzetten en je verdiepen in thema’s die je bezighouden, zakelijk en privé. Want die cursus Spaans die je al zolang op je lijstje had staan om te gaan volgen, is nu slechts een paar muisklikken van je vandaan!

 3. Blijf voorop in een snel veranderende werkomgeving

Je rol en werkomgeving is aan verandering onderhevig. Continu. Je wilt daarom weten wat er speelt en up-to-date blijven van alle ontwikkelingen. De 500+ online modules die je in onze online academy vindt, faciliteren je daarin en bieden je een heleboel extra kennis. Daar pluk jij de vruchten van.

4. Leer in je eigen tempo

Wanneer je leert en hoeveel tijd je neemt voor een e-learning, scan of webinar is geheel aan jou. Niks is goed of fout. Het gaat erom dat het voor jou werkt!

5. De combinatie tussen klassikaal en online

Je brein wordt gestimuleerd als je informatie op verschillende manieren tot je neemt. Lees bijvoorbeeld eerst een korte stukje informatie, beantwoordt vervolgens een aantal vragen, waarna je een filmpje bekijkt en het klassikaal bespreekt. Het maakt het niet alleen afwisselender en leuker, maar ook effectiever.

6. Overal en altijd beschikbaar

De Secretary Online Academy is ALTIJD beschikbaar. Je hebt bovendien toegang tot het platform via je desktop, laptop, iPad en smartphone. Reis je elke dag met de trein, dan heb je nu een hele effectieve invulling gevonden van je ‘verloren tijden’. Het is maar een idee…

 7. Minimaal 6 maanden toegankelijk

Meer dan 500 modules heb je natuurlijk niet in een week afgerond. Daarom geven we je ruim de tijd om eens lekker rond te neuzen en de modules uit te kiezen die iets toevoegen voor jouw persoonlijke en professionele groei.

8. Maandelijks nieuwe modules

Niet alleen je rol en je werkomgeving verandert. Er komen ook nieuwe onderzoeken uit, we ontdekken nieuwe inzichten en zoeken verdieping. Daarom zie je met enige regelmaat nieuwe modules verschijnen in het platform. Ook wij blijven bij de tijd.

Kortom, met de splinternieuwe Secretary Online Academy leer je meer! Deze Secretary Online Academy is toegevoegd aan de volgende opleidingen:

Meer informatie over de Secretary Online Academy vind je hier.

Over Secretary

Met onze blogs blijf je als ervaren assistant op de hoogte van de (vele) veranderingen in jouw vak. Daarnaast bieden we al meer dan 30 jaar waardevolle opleidingen en congressen. Hiermee zet je een flinke stap verder, zowel zakelijk als persoonlijk. Kijk dus zeker even in ons uitgebreide aanbod!

Bekijk ook

Benieuwd naar digitale kansen

Het verschil tussen uitzenden en detacheren – en waarom Sandra van der Pluym voor dat laatste kiest

Wat is het verschil tussen uitzenden en detacheren? Zijn dat niet twee termen voor hetzelfde …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *