Hét blog voor de ervaren assistant

Home » Bedrijfskunde » Wij feliciteren de cursisten van de jaaropleiding Secretary (Management) Master met hun diploma

Wij feliciteren de cursisten van de jaaropleiding Secretary (Management) Master met hun diploma

Deze en volgende week ontvangen de cursisten van de jaaropleiding Secretary (Management) Master hun diploma. Een opleiding van hoog niveau waarbij we veel van de deelnemers vragen. Een jaar lang hebben de dames aan hun eigen competenties gewerkt. Zelfs een scriptie of reflectieverslag diende op het einde ingeleverd te worden. Wat een werk naast uw huidige baan denkt u! Door de intensieve en individuele begeleiding zijn veel opdrachten direct uitvoerbaar in uw functie. Zo ligt de theorie dicht bij de praktijk en leert u vooral ook door te doen!

Gefeliciteerd cursisten van de jaaropleiding Secretary Management Master

Wat zeggen de dames zelf eigenlijk over de opleiding Secretary Management Master:

“Als enthousiasteling kan ik het niet laten om iets te vertellen over de Secretary Management Master. Net als veel vakgenoten ben ik vanuit een andere opleiding het vak ingerold. In de afgelopen 13 jaar is het vak volop in beweging; dat heeft mij uitgedaagd om mezelf te ontwikkelen. De jaaropleiding Secretary Management Master biedt een combinatie van bedrijfskundige kennis en persoonlijke vaardigheden; ik was meteen enthousiast. De toelatingseisen (ervaring, niveau) selecteren deelnemers die de beste in dit vak willen zijn. Met deze jaaropleiding (en straks het diploma) ben ik een stap verder in mijn eigen professionalisering. Met de scriptie kan ik laten zien dat ik bedrijfskundige kennis kan toepassen op de organisatie waar ik werk, dat ik als sparringpartner van de directie kan fungeren, en dat ik een visie heb op het vak van management support.”
Liesbeth Schagen, teamleider backoffice, Wegenaarhoes organisatieadvies “De brochure van de jaaropleiding “Secretary Management Master” heeft eerst 2 weken in mijn map gezeten, twijfel, twijfel, twijfel, kan ik dit wel, dit lijkt wel erg pittig. Na overleg met mijn directeur en het thuisfront heb ik besloten de stap te wagen. Voor de eerste les was ik behoorlijk gemotiveerd en had ik er zin in. Na de eerste les was ik naast gemotiveerd ook nog enthousiast geworden. Het is erg leuk om met de diverse onderwerpen bezig te zijn en toe te passen op je eigen organisatie of onderwerp.”
Karin Souren, directiesecretaresse, Enexis Infra Products BV

Ben jij benieuwd geworden?

Bekijk de jaaropleiding Secretary Management Master of neem contact met ons op voor een persoonlijk opleidingsadvies: 040 2 974 947.

Over Secretary

Met onze blogs blijf je als ervaren assistant op de hoogte van de (vele) veranderingen in jouw vak. Daarnaast bieden we al meer dan 25 jaar waardevolle opleidingen en congressen. Hiermee zet je een flinke stap verder, zowel zakelijk als privé. In ons uitgebreide aanbod vind je altijd iets dat bij je past!

Bekijk ook

Waarom bedrijfskunde belangrijk is voor de toekomstgerichte management assistent

Een ervaren consultant op het gebied van motivatie was op een avond gaan bowlen. Een van de mensen nam de bal, naderde de lijn en wierp de bal. Toen begon hij te juichen en rond te springen. Waarom denkt u dat hij zo"n plezier had? Het antwoord was de ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *