Hét blog voor de ervaren assistant

Home » Secretaresse Tips » Pimp je CV

Pimp je CV

Misschien ben je op zoek naar een nieuwe job, misschien ook niet. Maar de tijden zijn roerig en je weet niet wat je te wachten staat. Zorg daarom dat je CV nu op orde is. Met een goed CV zijn je kansen op de arbeidsmarkt groter. Laat je ervaring zien op je CV, laat zien dat jij jezelf permanent ontwikkelt.

Laat niet alleen je basisopleiding die je jaren geleden hebt behaald zien op je CV, maar ook je ontwikkeling in de loop der jaren. Het secretaressevak verandert en het is belangrijk dat je mee verandert en op de hoogte bent en blijft van alle ontwikkelingen en competenties aanscherpt.

Hoe kun jij jezelf bijscholen?

Je kunt boeken lezen over het vak of managementboeken. Daarnaast kun je een opleiding volgen. Misschien is er intern bijscholing mogelijk in de organisatie waar je werkt. Of kun je een persoonlijke coach inschakelen.

Helpende hand

Secretary Management Institute kan je in ieder geval een handje helpen om je CV op orde te krijgen. Als je cursussen of opleidingen bij ons volgt behaal je studiepunten en met deze studiepunten kun je het Professional Secretary (Top) Diploma behalen. Dit diploma laat zien dat jij jezelf permanent ontwikkelt. En dat zien werkgevers graag!
Lees meer over het diploma
Veel succes en veel plezier met jezelf ontwikkeling in je vak!

Over artsp

Bekijk ook

Cursus Zakelijk Engels

4 trucjes om je Engelse taalvaardigheid te verbeteren

In steeds meer bedrijven spreekt men Engels, lopen er internationale collega’s rond waarmee je enkel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *